Make Money With Affiliate Programs

doos van nemen vers getrokken varkensvlees en frietjes bij straatvoedsel markt - frietkraam stockfoto's en -beelden

soorten, kant en klaar voor uw klanten. Deze worden als cadeau verzonden met instructies over hoe u ze in uw bedrijf kunt gebruiken. De ! slogan voor uw bedrijf kan zijn "Aan de slag vandaag!" De standaard die bij sommige rommel wordt geleverd, kost u niets op voorhand en u kunt deze gratis krijgen.

U kunt reclame maken voor deze stand, franjes, tangen, emmers, spreads, ketchup, mayonaise en ga zo maar door. Het marketingplan is eenvoudig, u int de boetes zoals u zou doen voor een vastgoedlening. Verzamel de boetes en verkoop het product, omdat u wat extra inkomen wilt verdienen.

Veel mensen hebben mij gevraagd of ze echt geld kunnen verdienen met deze stands. Het enige dat u van u nodig heeft, is een website. Met deze stands kunt u daadwerkelijk zelf aan de slag.

Het enige wat je hoeft te doen is een artikel te schrijven over het een of ander dat te maken heeft met de Franse mayallines en de frietjes uit je stand cadeau te doen.

Mensen geven graag gratis cadeaus. Door een cadeau aan te bieden met instructie over het gebruik van de stand heeft u een nieuwe klantenlijst waarmee u een leuke hobby heeft ontwikkeld.

Waar betalen standstands voor? Ze betalen allemaal voor een service met een zeer kleine vergoeding aan de achterkant. De gemeenschappelijke vergoeding is $ 9,95 waarvoor u een account moet aanmaken om betaald te worden.

Wanneer u zich aanmeldt voor een op zichzelf staand partnerprogramma, krijgt u meestal een Frenchwit die al voor u is ingesteld. Meestal wordt u gevraagd een formulier in te vullen voor een account dat zal worden gebruikt om u te identificeren als de aangeslotene die de klant naar de stand heeft verwezen.

Het enige dat u hoeft te doen, is klanten doorverwijzen naar de stand die u promoot en de stand zal de betaling en de levering van het geschenk afhandelen.

De stand betaalt je dan een vergoeding van ongeveer 10 tot 15 dollar, afhankelijk van de cadeauwaarde die je hebt gekozen. Meestal voltooit u de transactie zonder het e-mailadres van de klant te kennen.

Wat zijn verwijzingskosten? U verdient een vergoeding van ongeveer 75% van de ticketprijs van het product wanneer u een klant naar de stand verwijst. De meeste staan ​​bomen ongeveer 70%.

Is een vergoedingsstructuur voor verwijzingen goed voor u? Ja, dit is het geval als u een kijker promoot voor een product waarin hij of zij geïnteresseerd is en de wens heeft geuit om het te kopen.

Ik heb producten die ik op het web promoot naast partnerprogramma's. Met verwijzingskosten tot 75%, is de kans groot dat een verwijzing uiteindelijk een aankoop doet. Ik promoot deze producten via partnerprogramma's en gelieerde links.

Wanneer u uw due diligence doet en zorgvuldig uw partnerprogramma's kiest, is het heel goed mogelijk dat u een verwijzingsvergoeding moet betalen om uw geld in uw zak te houden.

Dat is het risico dat hoort bij affiliate marketing. Of liever gezegd, het ontbreken van een eigen product dat een obstakel is om te overwinnen.

Vergeet niet dat we op zoek zijn naar sites met goede inhoud die ons aanmoedigen om tijd te besteden aan het lezen ervan.

Een goed product voor ons om te promoten kan een product zijn dat geschikt is voor uw markt en interessant voor ons is. Wat voor ons nieuw is, kan voor anderen oplosbaar zijn.

Gelieerde lenzen kunnen geweldig zijn om over te schrijven en te promoten, maar het kan moeilijk zijn om reclame te maken, tenzij je ze met veel liefde en zorg schrijft.

Het andere gebied dat we zullen moeten bespreken, is de presentatie van het product.

We moeten onze leads laten weten dat het product bestaat. Hoe gaan we een product verkopen als we niet weten dat het bestaat?

Het product moet op een creatieve en overtuigende manier worden gepresenteerd, zodat de prospect rechtop gaat zitten en opvalt.

Ben je gefrustreerd? Misschien is het tijd om te stoppen met het najagen van de almachtige dollar, en je te gaan richten op het verkrijgen van de klant.

U moet meer informatie aanvragen. Pak de telefoon en vraag om het nummer zodat u de persoon kunt spreken die u naar het product heeft verwezen.

Wist de persoon dat je geïnteresseerd was om te kopen?

Weten ze dat je geïnteresseerd bent om te kopen?

Is er een manier waarop ze contact met je kunnen opnemen, behalve via e-mail?

Waar is het aanmeldingsformulier waar ze zich voor kunnen aanmelden terwijl u zich op de verkooppagina bevindt?

Is er een filmpje?

Wordt u gevraagd deel te nemen aan een "gratis parcours"?

Wordt u gevraagd uw e-mailadres op te geven?

Wordt u gevraagd deel te nemen aan een gratis parcours?

Ja. Ga daar weg.

Je leest dit artikel en je hebt je e-mails uitgecheckt. Wat gebeurt er als je deze video niet bekijkt?