Medische Chronische Pijnbestrijding

afro kerel helpt vrouw met geblesseerd enkel bij riverbank - trauma training stockfoto's en -beelden

Onderzoekers zijn er in de loop der jaren achter gekomen dat medische chronische pijnbestrijding een uitdaging is. Aangezien zoveel chronische pijn samenhangt met stress, is het geen wonder dat absoluut alle nieuwe therapieën die er zijn, een lege zijlijn lijken te moeten vullen.

Traditioneel moeten we een driesporenaanpak opbouwen om chronische pijn te beheersen. De eerste begint bij het begin van het ziekteproces in het allereerste begin. De meest voorkomende vertoning van pijn bij de meeste mensen is het beginstadium wanneer de pijn begint in de schouderspieren van de achterkant van de knie of de hand of voet. Als dit eenmaal een probleem is in het lichaam, zoeken we naar het technische einde van Chronische pijn en dat kan in het ontstekingsstadium. Dit is waar het probleem wordt gecreëerd, beginnend met de initiële onevenwichtigheden in het lichaam.

Laten we een voorbeeld geven. Als iemand een eerste objectief symptoom (OSI) heeft van een knieblessure, kan een dokter een volledige fysieke beeldvormingstest doen. Tegen de tijd dat deze beeldvormingstest klaar is, is het deel van het bot dat de kniegewrichten heeft gescheurd, erg los en zijn die scheur en irritatie verdwenen. We weten niet hoe het technische einde van de scheur zou kunnen zijn. We kunnen alleen maar gissen en de richting voor een persoon om in te gaan is naar het letsel einde. Een specialist voor beeldvorming kan de eerste stap zijn en het vinden van dat deel van het bot dat gescheurd is, maakt de koerscorrectie gemakkelijk. Dus na verscheidene lange maanden van schrikken zonder informatie uit de beeldvormende test, of standaard beeldvormende tests, zouden de artsen nu kunnen onderzoeken of er al dan niet een beschadiging in de knie was na de initiële scheur.

Het volgende stadium zou nu het Integriteitsstadium zijn. Dit is waar het echte cement wordt gevonden en waar we kunnen beginnen met het opbouwen van de revalidatie en het begrijpen van de knieblessure. In het vroege herstel kan de arts vragen naar de kwaliteit van de fysieke beweging en de persoon verslag laten uitbrengen aan de arts met een cijferkaart. Dat is de hoop van de scoping test en is het technische aspect van het scoping van een blessure. De scoping test zegt niet leiden tot klaar. Als de scoping test klaar is, is het niet de oplossing. Het is het scoperen van de scapula's om de scapulare scheur te helpen beschrijven en dat is geen scapulaire test.

De volgende fase van de behandeling is de derde fase voor het grootste deel. In deze fase brengt de betrokkene meer tijd door met revalidatie op verschillende niveaus van intensiteit van lichamelijke activiteit. De scapulierspier is zeer zwak en de functie ervan is door het letsel zeer belemmerd. In dit stadium is de scapulierspier zwak en wordt de pijnlijke behandeling herhaald. Naarmate de scheur groter wordt en pijn blijft veroorzaken, worden de spieren minder bekwaam en worden de scapulaire spieren nog zwakker als alles door het dunner worden van de scapulaire spieren. De scapulaire regio is in een letselstadium aangetast.

De fysiotherapeuten of fysiotherapeuten die met een persoon in de revalidatiefase werken, beginnen het revalidatieproces gewoonlijk niet met de versterking van de scapulaire spieren. De therapeuten houden de scapulaire spieren vaak gedurende enkele minuten tegen de elleboogstreek (net onder het sleutelbeen) wanneer zij de verbetering in de lichamelijke activiteit en de verslagen van de patiënt met de scapulaire spierbewegingstests bekijken. Dit is de scapulaire test en veel van de scapulaire spierbeweging zal worden geleverd als onderdeel van feedback aan de arts.

De fysiotherapeuten gaan verder met de scapulaire test en dat is waar u een goed beeld krijgt van de scapulaire beweging die door de fysiotherapeut wordt bevorderd. U ziet de scapulaire spier en de plaats van de scheur. Dit wordt zowel gedaan met de scapulaire spieren als met de scapulaire test.

De scapulaire spier is zeer belangrijk bij de lichamelijke activiteiten van een persoon. De scapulaire test is een mogelijkheid om de scapulaire spier en de plaats van de scapulaire scheur te bekijken. Dit is een systeem dat samen met de fysiotherapeut wordt ontwikkeld met behulp van uw therapiehandboek door middel van de scapulaire test. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit geen test is over de scapulaire spieren maar de scapulaire test.

Als de scapulaire test en de scapulaire testen worden uitgevoerd op het moment van een blessure, zal het de fysiotherapeut in staat stellen te communiceren met de scapulaire spieren over de manier om te kijken naar en leunen wortel van het letsel. Het draait allemaal om de scapulaire testen om een vroeg resultaat van de scapulaire test te krijgen. In feite hebben trainers een fysisch systeem ontwikkeld dat de scapulaire test als een van de vier basiswetten heeft die moeten worden gebruikt tijdens elke therapie die wordt uitgevoerd met een geblesseerde persoon.